Nå er også jeg en "blogger"..

Nå er også jeg en "blogger"..

Idag har jeg opprettet en egen bloggside på nettsiden.
Hvorfor det? Har jeg kommet i panikkalderen og må fremstå som trendy for å vise at jeg følger med tiden? Vil jeg bli rikssynser og mene noe om alt og alle? Skal det være et utløp for frustrerte meninger? Et oppgulp av syrlige sidekommentarer fra en gretten gammel gubbe? Eller er jeg ute etter likes og kommentarer for å samle tilhengere og en fan-skare?

Mange ser på betegnelsen blogger som en tittel og bruker begrepet blogger om seg selv som om det var et yrke. Og på noen områder kan det sikkert bygges business rundt et slikt begrep ved at man tjener penger på det. Da bør det også kunne settes opp en forretningsmodell rundt denne businessen som viser hvilke produkter, egenskaper, verdier man ønsker å synliggjøre og "selge", hvordan disse verdiene fremkommer (ressurser og aktiviteter), hvem kundene eller målgruppen er og hvordan man tenker å ta seg betalt. Er det en smart forretningside og "blogge" positivt om produkter som andre ønsker å kjøpe synlighet for bare fordi man har oppnådd en stor leserskare? Fristelsen er stor, men den ideen har neppe et langt liv.

Min intensjon er å gi uttrykk for meninger og gi av min faglige kompetanse til de som tørster etter mine "visdomsord". Det er på en side terapi for meg og gir meg gleden av å gi noe, og er forhåpentlig til nytte for dere som leser det.

Så får vi se hva dette kan føre til. 
Kanskje min blogging går for døve ører? I så fall får det godskrives på terapi-kontoen :-)

Ha en fortsatt fin dag.

01.10.2014 14:50