Nettkuset "Hvordan starte egen bedrift?" er lansert

Nettkuset "Hvordan starte egen bedrift?" er lansert

Tenker du å starte egen bedrift, men er usikker på hvordan du gjør det?

Dette nettkurset tar for seg prosessen med å gå fra å ha en idé til å ha en god og gjennomførbar plan for oppstart og igangkjøring av bedriften din, den viktigste fasen for å lykkes.

Kurset består av 6 leksjoner

Kurset er basert på prosessen «5 trinn til etablert bedrift» og tar for seg hvordan du bør tenke og gå fram for å utvikle ideen din fram mot en god forretningsplan som lar seg gjennomføre ut fra dine forutsetninger og ressurser mot dine mål og visjoner.
De 6 leksjonene har følgende tematikk:

  • Innledning
  • Trinn 1: Forretningsideen
  • Trinn 2: Forretningsplanen
  • Trinn 3: Budsjettkalkyer
  • Trinn 4: Forretningsplanen
  • Trinn 5: Bedriften

Alle kurstrinnene er selvstendige bolker som kan gjennomføres når det passer deg innenfor en periode på 3 måneder. Det anbefales at du følger prosessen i den rekkefølge de er satt opp da det gir en naturlig og logisk progresjon, og du kan selvsagt se hvert trinn så mange ganger du ønsker, både for repetisjon og for å forstå innholdet godt.

Under gjennomføringen har du fri tilgang til å stille spørsmål gjennom mailkorrespondanse, og du kan også bestille personlige samtaletimer med rådgiver om du ønsker det.

Introduksjonspris for kurset er kr. 2.900,- ut året, og betales i sin helhet når du logger deg på første gang. Bestill nå før prisen økes.

Les mer på https://www.etablert.no/starte-egen-bedrift/ 

06.12.2022 11:13