Etablererhåndboken: Min debut som forfatter

Etablererhåndboken: Min debut som forfatter

Jeg ute med ny bok: Etablererhåndboken (2019).

Den er laget som en nyttig guide for deg som vil starte egen bedrift.

Mitt selskap, Berger Bedriftsutvikling AS, ble i sin tid startet med en visjon om å bidra til etablering og utvikling av lønnsomme bedrifter gjennom å bidra og stimulere til gode, strategiske valg for bedriftsetablerere.

Opp gjennom årene har jeg hatt personlige veilednings- og rådgivningssamtaler med ca 1000 etablerere, og jeg har holdt kurs for etablerere i hele Sør-Øst-Norge fra Oslo til Agder. Guiden er på 62 sider og inneholder alt du trenger å vite for å komme i gang på en god og smart måte. Den inneholder også tips og eksempler, blant annet på regneark for oppsett av budsjett, og praktiske grafer du kan plotte dine egne tall inn i.

Hele boken koster 99,- , men hvis du ønsker å ta en titt på materialet først har jeg laget en “teaser”, en mindre versjon til deg her, som du får gratis.

Boken er grafisk laget i samarbeid med Text Me - Et innholdsmarkedsføringsbyrå i Grimstad som hjelper kunder å lage tekst fra wordfiler om til grafisk pene og lettleselige E-bøker. De har vært til stor hjelp, og jeg synes de har gjort en flott jobb med utformingen av boken.

God etablering og forberedelse!

Å etablere egen bedrift er et stort skritt å ta.

Men husk at et lite skritt for et enkeltmenneske, kan bli til et stort skritt for menneskeheten.  
Med vennlig hilsen

Morten Berger

11.03.2019 09:53